Gratis voor jou!

 
E-BOOK ‘IN 13 DAGEN EEN BROEKMAAT MINDER’

Met het 13-wekenprogramma willen wij graag zoveel mogelijk personen helpen om weer lekker in hun vel te komen of in dit geval in je spijkerbroek. Daarom hebben wij het e-book ‘In 13 dagen één broekmaat minder’ geschreven. Met dit gratis e-book krijg je meer dan 20 praktische doe-tips en nog veel meer! 
 
Je gaat met het e-book 13 dagen aan de slag om zelf met kleine stapjes jouw leefstijl een stukje gezonder te maken. Voor elke dag staat precies beschreven wat je die dag gaat doen. Het is heel gemakkelijk en vooral ook erg leuk!
 
Je zult met het e-book ‘In 13 dagen één broekmaat minder’ meer energie krijgen, gewicht verliezen en centimeters kwijt raken. Je te strakke spijkerboek zal weer heerlijk zitten!
 

JA! Ik wil dit e-book ontvangen »

 


 
MAALTIJDPLANNER & BOODSCHAPPENLIJST

Eén van de hoofdstukken van het 13-wekenprogramma werkboek is slim plannen. In dit hoofdstuk leer je onder andere je maaltijden slim te plannen in een week en daarvoor je boodschappen in huis te halen. Het klinkt misschien een beetje suf ‘een lijstje maken’, maar dit helpt je echt enorm om meer controle te krijgen over je wat je eet.
 
Door elke week een maaltijdplan te maken, zul je ervaren dat jij je minder snel laat verleiden tot gemakkelijke (en vaak) verkeerde keuzes. Met deze vrolijke gratis maaltijdplanner heb jij nu ook de mogelijkheid om hier gelijk mee aan de slag te gaan!
 
Download de maaltijdplanner, print hem uit en vul hem elke week in. Het beste is om dit op een vast moment te doen. Bekijk hoeveel personen er elke avond mee-eten en wat je verder op die avond nog gaat doen. Als je bijvoorbeeld gaat sporten, dan kun je beter een snelle lichte maaltijd inplannen. Op deze manier maak je het jezelf gemakkelijk en zorg je voor rust en overzicht. Als alle dagen zijn gepland, vul je vervolgens het boodschappenlijstje in. Deze neem je mee naar de winkel en dit zorgt ervoor dat je geen impuls- en lekkere trek aankopen. Tenminste als je alleen hetgeen op je lijstje meeneemt. Succes!

Die wil ik hebben! Nu downloaden »

 


 
SALADEMIXER

Ben jij dol op een salade voor de lunch? Maar weet je niet zo goed hoe je een gezonde en voedzame lunchsalade maakt? Of merk je juist dat je vaak dezelfde ingrediënten gebruikt en dat je het daardoor een beetje saai begint te vinden? De salademixer van het 13-wekenprogramma is dan echt iets voor jou! Je maakt daarmee de perfecte salade gemakkelijk in 7 stappen.
 
Met de salademixer wordt je geholpen om in 7 stappen de perfect samengestelde lunchsalade te maken. Je begint bij de groene basis, je voegt dan wat extra groenten toe, daarna volgen je eiwitten, vervolgens je smaakmakers, een extra bite, een zelfgemaakt dressing en als finishing touch wat verse kruiden of kiemen. Wil je jouw favoriete salade als avondmaaltijd eten, voeg dan wat extra koolhydraten toe. Echt super simpel! Bij elke stap van deze gratis salademixer staat een keuzelijstje dat je kunt afvinken. Tevens is aangeven hoeveel je van alles mag gebruiken. Zo stel je eenvoudig je eigen gebalanceerde salade samen. Je weet met je lijstje ook gelijk welke boodschappen je moet kopen. Super handig toch!
 
Op de salademixer staat ook mijn favoriete lunchsalade ter inspiratie. Daarnaast laat ik je ook zien hoe je simpel zelf een basic dressing maakt. Deze kun je vervolgens na eigen smaak verder uitbouwen. Ben jij enthousiast geworden en wil je gelijk aan de slag? Download de salademixer, print hem uit en vul hem in. Enjoy!

Deze wil ik hebben! Nu downloaden »

 
Oh ja, ik zou het superleuk vinden als jij jouw favoriete salade met mij deelt op instagram. Tag #13wekenprogramma. Ik ben zo benieuwd.
 


 

 

MOTIVATIEKAARTEN
Hoe leuk is dit?! Deze 12 motivatiekaarten mag je gratis delen en zo vaak gebruiken als je wilt! Zet ze op facebook met een leuk bericht.
App, mail en/of stuur ze naar die ene vriend of vriendin om hem of haar te laten weten dat je trots op hun bent en dat je hun steunt.
Je kunt de afbeelding eenvoudig downloaden, kopiëren en/of opslaan. Laat er wel 13-wekenprogramma op staan. Dan maak je ons ook superblij!

 

Enjoy spreading happiness!