Health Box

Nieuw is de 13-wekenprogramma Health Box! Een compleet pakket om helemaal zelfstandig aan de slag te gaan met de succesformule van het 13-wekenprogramma.
 
In de Health Box zit het 13-wekenprogramma werkboek, de Health Journal, een dopper, een eetmaatje, een meetlint, motivatiekaarten en een verrassingskado! Alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan.

Je start met het 13-wekenprogramma werkboek en gaat zo stap voor stap jouw leefstijl gezonder maken. De dopper helpt je om voldoende water te drinken en het eetmaatje helpt je om de juiste hoeveelheden te gaan eten. De motivatiekaarten zorgen voor extra positieve energie en met het meetlint houd je samen met de weegschaal je resultaten bij.

Omdat je gezonder gaat eten en meer gaat bewegen zal je langzaam afvallen. Doordat je jezelf nieuwe gezonde gewoontes gaat aanleren zal je na het bereiken van jouw ideale gewicht ook gemakkelijk op gewicht kunnen blijven. De Health Journal geeft je daarbij nog een extra steuntje in de rug of helpt je om nog meer kilo’s kwijt te raken.

Met de Health Box ontvang je dus alle producten en tools van het 13-wekenprogramma. Je gaat zelfstandig aan de slag en wordt niet begeleid door een gewichtscoach. Dit is écht de goedkoopste manier om van deze succesformule gebruik te maken!

Bestellen
De Health Box heeft een waard van tenminste 85 euro en je kunt hem nu bestellen voor slechts 39,95 euro per stuk. Voor 6 euro extra stuur ik dit complete pakket naar je op!

Wil je één of meerdere Health Boxen kopen? Vul dan het contactformulier in. Via de mail ontvang je een betaallink en binnen enkele dagen heb je deze complete Health Box in huis.