Health Journal

Het 13-wekenprogramma heeft ook een super handige Health Journal. Ideaal als je zelf aan de slag wilt gaan met (verder) afvallen of op gewicht wilt blijven. Het helpt je op een leuke en creatieve manier doelgericht bezig te zijn met het creëren en vasthouden van een gezonde leefstijl.
 
De Health Journal heeft meer dan 200 pagina’s om jou te motiveren en je te helpen om je doelen te bereiken. Het staat vol met handige planners, checklists en andere praktische tools. Door het bijhouden van de Health Journal ga je zelf op een positieve en leuke manier 13 weken actief aan de slag met afvallen en/of het bouwen van een gezonde leefstijl.

Met zijn A5 format neem je de Health Journal eenvoudig overal mee naar toe. Door de harde kaft en de ringband kun je gemakkelijk alle pagina’s invullen. Er is verder ook nog voldoende ruimte om hem creatief en helemaal naar je eigen stijl in te richten, zoals een echte bullit journal. Het is vooral een handig en compact boekje om lekker mee aan de slag te gaan!

Bestellen
De Health Journal kun je los kopen voor slechts 14,95 euro per stuk. Voor 5 euro extra stuur ik hem naar je op in een brievenbuspakket. En als je gaat starten met het 13-wekenprogramma, dan krijg je de Health Journal er helemaal gratis bij!

Wil je een Health Journal bestellen of heb je nog vragen, vul dan het contactformulier in. Via de mail ontvang je een betaallink en binnen enkele dagen heb je de Health Journal in huis.