13-wekenprogramma

Om controle te krijgen over je gewicht is een dieet alleen niet voldoende. De enige echt werkende formule voor een blijvend gezond gewicht is het aanpassen van je leef- en eetgewoontes naar een gezonde leefstijl! En dat is precies wat je met het 13-wekenprogramma gaat doen.

Het 13-wekenprogramma
Het 13-wekenprogramma is een uniek coachingstraject voor volwassenen waarbij je actief aan de slag gaat met een gemotiveerde gewichtscoach. Stap voor stap worden je eet- en leefgewoontes aangepast. Zo ontstaat er een gezonde leefstijl die bij jou past en waar jij goed bij voelt. Hierdoor lukt het jou dit keer om een gezond gewicht ècht te bereiken en het daarna óók vast te houden!

Dit unieke 13-wekenprogramma is gericht op positieve gedragsverandering en dat maakt het zo succesvol! Maar waar bestaat het nou allemaal uit?

Gratis vrijblijvend kennismaken
Iedereen begint het 13-wekenprogramma met een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek van circa 30 minuten krijg je extra uitleg over het 13-wekenprogramma en bespreken we jouw motivatie en verwachtingen. We kijken of er een wederzijdse klik is, en zo ja, dan gaan we van start.

Voedingsdagboek
De eerste stap van het 13-wekenprogramma is het bijhouden van een voedingsdagboek. Dit doe je voor minimaal vier dagen. Hiermee krijgen we inzicht in jouw huidige eetpatroon en leefstijl. Het ingevulde voedingsdagboek neem je mee naar de intake.

Intake
Tijdens de intake kijken we samen uitgebreid naar je voedingsdagboek. We bespreken welke aandachtspunten er zijn en hoe je deze kan aanpakken. Jouw startpunt wordt vastgelegd met een uitgebreide weging en meting. De intake duurt ongeveer een uur.

Persoonlijk gewichtsplan
Aan de hand van je meetgegevens stellen we vervolgens jouw persoonlijk gewichtsplan op. Met haalbare (sub)doelen heb je een duidelijk plan waar je vol energie mee van start kan.

Eigen werkboek
Je krijgt voor of tijdens de intake een eigen werkboek. Met dit werkboek ga je thuis actief aan de slag. Elke week neem je een nieuw hoofdstuk met een onderwerp op het gebied van voeding, beweging en leefstijl door. Door middel van oefeningen en opdrachten ontdek je hoe je met een positieve mindset zelf eenvoudig je levensstijl kan aanpassen.

Consulten
Na de intake heb je elke twee weken een online afspraak voor een consult dat ongeveer een half uur duurt. We bespreken dan hoe het gaat en we kijken welke aanpassingen er nodig en mogelijk zijn. Voor ieder consult wordt je gewogen en nemen we kort de opdrachten van het werkboek door. In totaal zijn er binnen het 13-wekenprogramma 6 consulten.

Gewichtscoaching
Tijdens het 13-wekenprogramma pakken we de persoonlijke knelpunten die er zijn één voor één aan, zodat deze je niet meer in de weg staan om je doelen dit keer echt te halen. Samen met je gewichtscoach bespreek de juiste aanpak om de weg vrij te maken en daarna kun je weer vol vooruit.

Op gewicht
Na het doorlopen van het 13-wekenprogramma heb je alle tools in handen om jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Maar misschien wil je toch graag die ‘stok achter de deur’ houden of zijn nog niet alle knelpunten opgelost. Ook na het 13-wekenprogramma kunnen we jou blijven begeleiden. Je kunt kiezen voor een aanvullend pakket of losse consulten. Samen kijken we wat het beste past.

Onderhoud
Ook als je zelf verder gaat met jouw nieuwe gezonde leefstijl is het aan te raden om na bijvoorbeeld drie maanden nog eens langs te komen voor een onderhoudsconsult. Even de theorie opfrissen en een uitgebreide weging. Je kan dan weer met de juiste focus vooruit!
(Dit is een los consult wat aanvullend is op het 13-wekenprogramma.)

Evaluatie
Aan het einde van het 13-wekenprogramma horen we graag hoe jij het 13-wekenprogramma en de coaching ervaren hebt. Bij het laatste consult krijg je daarvoor een evaluatieformulier om gelijk in te vullen.

Jouw investering
Het complete 13-wekenprogramma kost jou slechts een eenmalig investering van 345 euro incl. BTW. Dit is inclusief het startpakket met onder andere jouw eigen werkboek, een dopper en een meetlint.

Een blijvend gezond gewicht is ook voor jou haalbaar met het succesvolle 13-wekenprogramma. Ga ervoor en maak gelijk die gratis afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.