Werkboek

Het 13-wekenprogramma maakt gebruik van een uniek werkboek. Dit 140 pagina’s dikke werkboek staat vol met interessante informatie en tips, lekkere gezonde recepten en leuke oefeningen en opdrachten.
 
Tijdens het 13-wekenprogramma krijg je eigen werkboek waarmee je thuis actief aan de slag gaat. Door de opdrachten en oefeningen in het werkboek ontdek je hoe je zelf je levensstijl en eetgedrag kan veranderen. Als je het hele werkboek hebt doorlopen, heb je een persoonlijk naslagwerk en een goede basis voor een blijvend gezond gewicht de rest van je leven.
 
In het werkboek kun je de analyse van je voedingsdagboek uitwerken en je aandachtspunten opschrijven. In je persoonlijk gewichtsplan beschrijf je jouw persoonlijke doelen en kun jij je resultaten bijhouden. Er zijn ook weekopdrachten waarmee je gelijk de kennis van die week gaat toepassen in de praktijk. Het werkboek is positief ingestoken en gaat uit van jouw eigen kracht. Je kan namelijk veel meer dan je zelf denkt!
 
Inhoud werkboek
Hieronder staan de onderwerpen die in het werkboek staan, maar er staat zoveel meer in dan dit. Het is alleen te teveel om het hier allemaal op te noemen. Elk week bestaat uit circa 10 pagina’s en er is voldoende ruimte om alle opdrachten uit te werken en aantekeningen te maken. Het is echt een boek om lekker mee aan de slag te gaan!
 

Week 1       Aan de slag
Week 2       Slim plannen
Week 3       Bewuster eten
Week 4       Gezonder eten
Week 5       Gewoontes veranderen
Week 6       Keep on going!
Week 7       Kom in beweging
Week 8       Letten op vetten
Week 9       Weg met de stress
Week 10     Suiker op het etiket
Week 11     Weet wat je eet!
Week 12     Genieten op vakantie
Week 13     Jouw gezonde leefstijl

 
Als je meer wilt weten over het werkboek, maak dan simpelweg een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Het werkboek wordt dan kort met je doorgenomen en jij kunt al je vragen stellen.
 

inkijkexemplaarwerkboek